Мъри хвърли оставка!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (42)
16:16 / 19.03.2014
8465
Наставникът на Ботев Станимир Стоилов сподели след края на мача срещу Левски, че е подал оставка тази сутрин. Специалистът не пожела да разкри повече подробности дали тя е била приета от клуба. 

"Днес, в 8:30 часа, подадох оставка. Мотивите ми са, че се създаде негативизъм около отбора. Играчите са под огромно напрежение. В Ботев се изгражда нещо голямо и не искам аз да съм причината да се съсипе нещо такова. Веднъж вече в моя живот бе съсипан един прекрасен отбор, не искам това да се повтори", коментира Стоилов.

Относно срещата с Левски той заяви: "Бяхме под голямо напрежение. През второто полувреме казах на футболистите да играят отпуснато, нямаше какво да губят. Много тежък мач, но заслужена победа на нашия отбор", добави Мъри.

Ето какво сподели Стоилов на пресконференцията след мача:

"Отлична, добра и историческа победа за Ботев. Не всеки ден се елиминира Левски за Купата"

"Основните мотиви за оставката ми са негативното настроение и негативизмът около отбора. Негативизмът пречеше изключително много на футболистите. Никога не съм се съмнявал в качествата на отбора или в желанието на футболистите. Собственикът е осигурил всичко, което е необходимо да да се случва добре."

"Не исках да участвам в разрушаването на един милионен проект. Негативизмът може да попречи на такъв проект да се случи. Този проект трябва да се запази и да продължи да се развива. Аз веднъж видях как се разваля един отбор и клуб. Нямам желание да участвам или да бъда причина за разрушаването на един такъв проект, който е граден с много любов."

"Надявам се да приемат оставката ми. В крайна сметка отборът върви прекрасно в първенството. Този отбор трябва да бъде обгрижван с повече любов."

"На този етап няма други планове. Не съм преговарял, нито имам намерение да преговарям с други клубове към момента. Посвещавам победата на Юли Попов. Попов няма никаква вина за загубите."

 

 



Виж коментарите (42)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).