"Смърфовете" тръгват за София в неделя от 11:00 часа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:43 / 13.03.2014
5059
Ръководството на Локомотив Пловдив организира екскурзия за дербито на Пловдив между Ботев и Локомотив в неделя. Цената на екскурзията е 13 лева, като за тези, които искат да си закупят само билет за мача, той е на цена от 10 лева, съобщава LPortala.net.

Тръгването за София ще е в 11:00 часа от "Лаута" като часа за потегляне ще бъде спазен. Фенклуба на Локомотив призовава всички желаещи да пътуват организирано с екскурзията да са на стадиона поне 30 минути по-рано. Също е желателно всички "черно-бели" привърженици, които ще пътуват с личните си автомобили да си присъединят към екскурзията с автобуси.

На стадион "Васил Левски" няма да се допускат лица употребили алкохол. От полицията заявяват, че във всеки автомобил, в които бъде намерена пиротехника ще бъдат задържани лица. По магистралата ще бъде следено с камери, и ако има провинили се, те ще бъдат задържани в София.

Може да се запишете за екскурзията или да си закупите билет за дербито само и единствено от феншопа на Локомотив в парк "Лаута", като е желателно да го направите до събота. Билетите са 1 200 и ще бъдат пуснати в продажба утре - петък.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).