ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ел Матадор: Ще назначим човек, който не мисли за политика!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:43 / 07.03.2014Коментари (18)5705
© Plovdiv24.bg
На мястото на Атанас Узунов ще назначим човек, който мисли за клуба и футбола, без да мисли за политика. Така коментира последните събития около "черно-белите" Методи Стойнев, спортно-технически директор на Локомотив.

"Решението за освобождаването на Атанас Узунов е лично на президента Константин Динев. Ще бъде назначен човек на неговото място, който изцяло е свързан с Локомотив и мисли само за клуба и футбола, без никакви ангажименти към политика", коментира Ел Матадор.

Припомняме, че както Plovdiv24.bg съобщи, ръководството на Локомотив (Пд) освобождава с днешна дата - 7 март 2014 година, административния директор Атанас Узунов от заеманата от него длъжност в клуба. 



Още по темата: общо новини по темата: 8
12.04.2014
10.03.2014
08.03.2014
08.03.2014
08.03.2014
07.03.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
А,момчета Зулума е КУРдинатор и на коалиция "За розата".Всеизвестно е ,че нашия електорат е от малцинствата, които са фенове на нашия отбор!!!!!
+1
 
 
Ел матадор-е*ати гюлето като футболист и нискочел началник.де**а и тъпите мазни журналисти лапникуровци.Ел голеадоркюстендилски.
-2
 
 
Какво искате да се махни Коко ли ??Добреще си тръгне и този Локомотив къди отиво във В група и сбогом завинаги.Това исскат папагалите и е нормално но защо локомотивци плюете по Коко ,Зума .Узунов забравихте ли ,че го изгонихме но той отново се върна в Локо пд.Защо беше изгонен преди две години припомнете си.
+2
 
 
Убавец! Един пръст чело, два пръста ланец... Махайте се, боклуци!
+3
 
 
Уж искали да са независими от политиката пък същевременно пускат декларация че подкрепят правителството, циганска работа.
+2
 
 
Кой олигофрен съчини това: "Видно е, че при сегашната законно избрана власт животът в държавата се подобрява.....".....КОЙ!? Защо е анонимна тази срамна "позиция на клуба" !????? Моят роден клуб няма как да е заложник на подобно твърдение, продиктувано за едно ДПС+БСП правителство !!!..... ВОЙНА срещу изродите, които завземат всяка свободно изразяваща мнение общност! Папагалите си траят за ДПС спонсора си, защото им правели база, стадион и имали галактическ отбор?! Аз не съм папагал и няма как да ми натрапят послушание към еничарско правителство скрито зад лозунги за бъдещето на Локо Пловдив! Който е написал тази лайняна диктовка е лизач на Бонев. Зума е коридорът на БСП в Пловдив - знаят го и вафлите, които краде от съблекалнята ! НУЛА толерантност към подобни еничарски паразити !
+4
 
 
Да де, ама не пропуснахте да полижете з....ка на "новата власт" - "...видно е, че при новата власт живота става все по-добър..." Ми да. Нали ви дигнаха майчинските и помощите, сега освен за пърцуца остая и за кутия украинско боро менте.
+3
 
 
Супер аматьорщина, думи нямам. КОЙ написа мотивите?
+2
 
 
Този клуб е изначално сбъркан.СТД ще избира административен директор?WTF?!?
+5
 
 
вземете мъжът ми ,ритал е почти 20 години в Локото
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: