Зума хвали Камбуров: Той е нашият лидер, всички да се учат от него

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
11:04 / 25.02.2014
3293
Почетният президентът на Локомотив Пловдив Христо Бонев заяви пред "Тема Спорт", че не е останал оча­рован от продукцията при победата с 2:0 в Любимец. Той вярва, че черно-белите могат много повече.

"Победата над Любимец бе хубава, защото ни осигури мя­стото в първата седмица, но играта ни беше много слаба. Имаме един футболист, кой­то е за подражание - Мартин Камбуров. Всички от нашия тим трябва да вземат при­мер от него - българи и чуж­денци. Той е лидерът ни и за пореден път го доказа. Писа­нията през миналата седми­ца, чеще си ходи, са поредни­те глупости и целят да раз­троят тима ни. Явно доста хора се притесняват от Локо­мотив", коментира Зума.

"Потенциалът на отбора е много по-голям от показано­то в Любимец и трябва да се развива. Вярвам, че с течение на времето ще успеем. Собственикът ни Константин Динев отново ни осигури доб­ри попълнения, които в най-скоро време ще се адапти­рат. С всеки следващ мач ще показваме по-добра и по-добра игра. Вярвам, че това ще си проличи още в следващия кръг срещу Черноморец", добави легендата.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).