Камбуров донесе победата на Локо над Любимец, Мендес и Намуши дебютираха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (64)
15:50 / 22.02.2014
13368
Локо победи с 2:0 Любимец като гост при подновяването на първенството на "А" група. Дебют за "черно-белите" като титуляр направи новото попълнение Мендес.

Двубоят започна равностойно, с единоборства в центъра на терена. Все пак "смърфовете" постепенно заиграха по-активно и организираха няколко опасни атаки.

Така се стигна до 13-та минута, когато при едно центриране от корнер вратарят на домакините "увисна" и Мартин Камбуров с глава отбеляза за 0:1.

До края на полувремето "черно-белите" имаха още няколко положения за гол, но ги пропиляха, докато домакините не успяха да организират нищо опасно, с изключение на няколко изсипвания на топката в наказателното поле на Господинов.

Второто полувреме започна много по-добре за Локомотив. Подопечните на Александър Станков заредиха атака след атака. Камбуров на два пъти пропиля страхотни възможности за гол след центрирания от дясно.

Все пак в 63-та минута след центриране от ляво на Тижани Белаид Камбуров се оказа най-добре пласиран и с глава оформи крайното 0:2.

Хамед Намуши също направи своя дебют за "смърфовете". Тунизийският халф се появи на терена 10 минути преди края на мястото на Валери Георгиев, който напусна терена принудително заради контузия.

С победата Локомотив се изкачи на 3-ата позиция с актив от 44 точки, но с мач повече от Левски и ЦСКА. Любимец е на 12-о място с 18 пункта.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (64)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).