Голмайсторът на Локомотив под въпрос за Любимец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:59 / 20.02.2014
3195
Голмайсторът на Локомотив Мартин Камбуров е под въпрос за първия пролетен мач от подновяването на "А" група. Нападателят е с настинка и участието му за гостуването срещу Любимец е неясно. Това заяви треньорът на "смърфовете" Александър Станков, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът също така ще трябва да се лиши от услугите на Хамед Намуши и Крис Гади, които са с контузии. Под въпрос също така е и халфът Стелиос Илиадис.

"Намуши няма да вземе участие в първия мач. Все още очакваме жълтата му карта да дойде, а и има леко разтежение, което няма да му позволи да вземе участи срещу Любимец. Същото важи и за Крис Гади. Той преживя тежка контузия в последния мач с Анжи и ще се изисква една седмица период докато започне пълноценни тренировки. Стелиос също изпитва болки в глезена и неговото участие в под въпрос. Мартин е с настинка и е под въпрос за мача в Любимец. Това са проблемите в нашия отбор, но не са и малки. Все пак имаме достатъчно футболисти, които да вземат участие в този двубой", коментира Станков.

"Готвим се сериозно за мача с Любимец. Не подценяваме този двубой. Независимо кой е противникът, ние подхождаме с необходимата сериозност и се готвим да изиграем един сериозен мач в Любимец", заяви относно съперникът си в събота Станков.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).