Станков: Извинявам се, че си изпуснах нервите, но ме напсуваха на майка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
15:03 / 04.02.2014
5734
Наставникът на Локомотив Пд Александър Станков коментира неприятните събития, разиграли се в края на срещата срещу ИФК Гьотеборг. "Смърфовете" загубиха с 0:4, а мачът бе прекратен в 84-ата минута, заради напрежение между треньорските щабове. Специалистът заяви, че съжалява за бурната си реакция, но допълни, че тя е била провокирана от псувни по негов адрес от страна на треньора на Гьотеборг - Микаел Стахре.

"Първо искам да кажа, че съжалявам за моята реакция, това не е характерно за мен. Реакцията ми в никой случай не е добра и съжалявам за нея. Но в крайна сметка треньорът на ИФК Гьотеборг ме провокираше през цялото, на няколко пъти ме напсува на майка и затова реагирах така, за което съжалявам", започна Сашо Станков, цитиран от Gong.bg.

"Посегнах на човек от щаба, на два пъти ме напсува на майка и аз не издържах, не го казвам като оправдание. Не трябваше да реагирам така. Но всичко си има предистория, на няколко пъти ме провокираха. За първи път ми се случва да получавам обиди от колеги и то тежки псувни", допълни Станков.

"Нашият отбор не игра добре в този мач. Аз исках да балансирам натоварванията на играчите, да изпробвам и други хора, такива, които са взимали по-малко участие в контролите. Не знам защо не се доигра мачът. При такива ситуации има наказание за треньора, гони се", коментира специалистът.

"Не знам какви съмнения могат да се появят. Определено нашият отбор не игра. Плюс това голяма част от основните играчи не започнаха двубоя. Ние искахме да съхраним някои играчи. Определено има натрупвана умора във футболистите. Не го казвам като оправдание", сподели Станков.

"Лагерът е дълъг. Нерви има не само във футболистите, но и в треньорите - не обичам да се оправдавам. Не е за първи път по време на дълъг лагер да има напрежение", допълни наставникът на пловдивчани.

"За оставащите мачове, основната част от играчите ще имат повече време. За нас всеки мач в Испания е важен. Марчело Липи е доказано име, добра проверка ще е тази срещу Гуанджоу", завърши Александър Станков.



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).