Локомотив с класика над Юрмала

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (45)
18:50 / 24.01.2014
9700
Локомотив победи Юрмала с класическото 3:0 във втория си мач от турнира "Казино Марбея Къп". В първата си среща "смърфовете" завършиха наравно 1:1 срещу унгарския Видеотон. Головете за пловдивчани реализираха Дани Кики, Мартин Камбуров и автогол на Монталво.

Титуляр за пловдивчани започна Ангел Йошев, който днес се присъедини към отбора в Испания. Както по-рано днес Ви писахме, защитникът ще играе от новия сезон за Локомотив.

Латвийския тим започна по-добре срещата и се опита с няколко статични положения да достигне до гол, но отбраната на "черно-белите" бе на висота и не позволи това да се случи. 

Така се стигна до 39-ата минута, когато Здравко Лазаров центрира остро една топка на точката на изпълнение на дузпа и там защитникът на Юрмала Бенито Монталво я засече във собствената врата.

През втората част Локомотив наложи лек натиск над своя опонент и това даде резултат в 58-ата минута. Станислав Маламов проби отляво и центрира в пеналтерията, коженото кълбо прехвърли всички, и стигна до Дани Кики, който от малък ъгъл я вкара във вратата на латвийския тим за 2:0.

Точка на спора сложи Мартин Камбуров 10 минути преди края на двубоя. Голмайсторът на пловдивчани бе точен от бялата точка за крайното 3:0.

Локомотив: Акалски, Йовчев (Тодоров), Ас. Георгиев (Тунчев), Трифонов, Марков (Диего), Н'Дайе (Илиадис), Коруджиев (В. Георгиев), Якимов (Белаид), Маламов (Гади), Кики, Лазаров (Камбуров)

 



Виж коментарите (45)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).