Официално: VIVACOM става спонсор на Ботев Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
11:03 / 02.01.2014
6093
Както писахме още на 28 декември, мобилен оператор става спонсор на ПФК Ботев Пловдив. Както се очакваше, това е Виваком. Днес официално от оператора изпратиха до медиите прессъобщение за това:

VIVACOM стана официален спонсор на един от най-популярните футболни клубове в България - ПФК "Ботев", Пловдив. Срокът на партньорството между телеком оператора и футболния клуб е за една година. Жълто-черните ще дебютират с логото на новия си спонсор от началото на сезон 2014/2015.

Според договора за партньорство, подписан в последните дни на 2013 година, марката на VIVACOM ще бъде позиционирана върху екипите на представителния отбор и ще присъства на стадион "Христо Ботев", на тренировъчния център на клуба и младежката школа. Предвиждат се също така и различни възможности за съвместни маркетингови активности и търговски предложения, насочени към хилядите почитатели на футбола, както и предлагането на разнообразно тематично съдържание, свързано с живота и представянето на клуба. Ще бъде разработено и специално мобилно приложение, което ще дава достъп в реално време до програмата за мачовете, резултати, снимки, видео и новини, свързани с отбора.  

"Партньорството с ПФК "Ботев" е нова и важна стъпка в политиката на VIVACOM за подкрепа на българския футбол и българския спорт като цяло. Искрено вярвам, че това сътрудничества ще е много ползотворно и иновативно и пожелавам на отбора успешно представяне, както в българското първенство, така и на европейската сцена", споделя Александър Грънчаров, Главен маркетинг директор на VIVACOM.

"Подкрепата на спонсор като VIVACOM е доказателство за добрия имидж, който нашият клуб продължава да гради и своеобразна оценка за работата, която вършим в последните години. VIVACOM е най-прогресиращата телекомуникационна компания в България и вярвам, че това партньорството ще бъде от полза и за двете страни", заяви председателят на съвета на директорите на "Ботев" Юли Попов.



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).