Златна обувка сменя Александър Александров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
09:37 / 19.12.2013
9243
Спортният директор на Ботев Пд Александър Александров, както и треньорът Станимир Стоилов очакват да научат бъдещето си до края на днешния ден. Решението ще вземе лично собственикът на клуба Цветан Василев, който ще пристигне под тепетата днес, за да произнесе присъдите им след неубедителното представяне на тима, което остави Канарчетата да зимуват на незавидното 7-о място в класирането. Голяма част от феновете на тима вече се обявиха против Александров и недвусмислено искат той да си тръгне от любимия им клуб.

Ако в крайна сметка Александров бъде отстранен от поста, шефовете ще му търсят заместник сред легендите на клуба, разбра "7 дни спорт". Според запознати във фаворит за нов спортен директор на Ботев Пд веднага ще се превърне Георги Славков-Бенкса. Носителят на Златната обувка за 1981 г. в момента е директор на свръхмодерната база на жълто-черните в Коматево. Последните индикации от Колежа обаче сочат, че едва ли ще настъпят някакви промени в спортно-техническия щаб, но все пак не е изключено да има изненади.

Иначе се носи слух, че и бившият нападател на жълто-черните Борислав Димитров също е сред вариантите за заместник на Александров.

В същото време Миодраг Йешич е на път да се превърне в главния претендент за заместник на Станимир Стоилов. За сърбина вече е лобирано пред шефове на пловдивския клуб. Разбира се,това е резервен вариант след Любослав Пенев. От Колежа сериозно обмисляха да привлекат Христо Стоичков, но и тази цел е сложна за реализиране. Третият български вариант е треньорът на Черноморец Димитър Димитров. Иначе за поста на Стоилов се е предлагал и Красимир Балъков.



Виж коментарите (39)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).