Тодор Неделев получава днес наградата си за играч №1 на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:33 / 19.12.2013
2685
Станимир Стоилов се стяга за "лов" на три набелязани трансферни цели от "Ботев". Треньорът е получил картбланш да работи по привличането на класните попълнения за атака на челните места във втория етап на първенството през пролетта. Румъния, Холандия и Франция са страните, които работно ще обикаля Мъри вместо празнично коледно пътешествие.

Стоилов ще работи по селекцията независимо от информациите за промени в спортно-техническия щаб на "Ботев". Засега треньорът няма притеснения за поста си и се ползва с доверието на клубния собственик Цветан Василев.

Същевременно Тодор Неделев ще получи днес наградата си за играч №1 на "Ботев" за годината. Бъдещият футболист на германския "Майнц" спечели анкетата сред запалянковците на клуба и ще бъде награден на "жълто-черното" коледно парти. След него националът ще отпътува за церемонията "Футболист на годината" в София.

А капитанът на "Майнц" Николче Новески е аташиран като преводач и ментор на Неделев. От 1 януари българският национал заминава в немския клуб, където македонецът ще му помага с адаптацията и езиковата бариера.

Източник: в. "Труд"



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).