Петима в "черния списък" на Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (35)
10:27 / 16.12.2013
11487
Петима играчи са попаднали в черния списък на старши треньора на Локомотив Пловдив Александър Станков. Нарочени за освобождаване през зимната пауза са Тодор Тимонов, Георги Стефанов, Станислав Маламов, Руслан Куанг и Александър Якимов. В по-голяма част от сезона те бяха резерви или оставаха извън групата за срещите. Съдбата им ще стане ясна през следващата седмица. 

Наставникът не е останал доволен от представянето на въпросните играчи през сезона и влагането им в тренировъчния процес. "Все още няма нищо сигурно и окончателно. Предстоят ми разговори с момчетата. Наистина има някои футболисти, от които не съм доволен, но преди да видим какво ще привлечем през зимата, няма да бързаме с освобождаването. Предпочитам играчите да научат от мен, а не от медиите", коментира пред "Тема Спорт" наставникът на черно-белите.


Виж коментарите (35)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).