Ботев и Грънчаров се разделят след Нова година

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (178)
10:55 / 14.12.2013
22789
Бобан Грънчаров няма бъдеще в Ботев Пловдив, довери източник от клуба. Така двете страни почти сигурно ще се разделят след Нова година, съобщава в днешното си издание "Тема Спорт".

Канарчетата ще настояват за разтрогване на договора по вина на играча. Не е изключено да се стигне и до дисциплинарно уволнение. Случката е станала в съблекалнята на жълто-черните след мача с Берое. На нея са били свидетели всички играчи и треньори.

В същото време из Пловдив все по-усилено се говори, че Станимир Стоилов може да бъде освободен през зимата заради неубедителното представяне на тима в първенството.

Ден след натирането си от първия отбор, македонският национал излезе с емоционално обръщение към бултрасите в социалната мрежа Facebook. Ето какво написа Бобан:

Има ли по хубаво от това да усещаш любовта на хората и да разбереш, че те обичат. След всичко, което се случи с Кривия исках да си тръгна, но това няма как да стане след подкрепата, която получих. Ще остана до края. Ако трябва 2 години ще тичам, но ще издържа и ще покажа, ще подкрепата от всички вас не е била безсмислена. Мерси, че направихте така да ми е много приятно, въпреки ситуацията, която в много лоша за мен. Сега дори съм щастлив, че ви имам като мои фенове.

 



Виж коментарите (178)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).