Локо ще сваля Литекс от върха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
08:45 / 14.12.2013
5428
Локомотив (Пд) приема лидера Литекс днес от 15,15 ч. на "Лаута" в един от най-завързаните мачове в първенството. От изхода на битката ще се намерят отговорите на два важни въпроса - кой ще зимува на върха. При успех това ще е Литекс, като позицията му няма да е застрашена от изхода на мача между шампиона Лудогорец и Локо (Сф).

Ако "черно-белите" спечелят, това ще им гарантира третото място. С представянето си досега "смърфовете" са сензацията в първенството, като оставиха зад себе си градския съперник Ботев и столичните грандове Левски и ЦСКА.

Литекс също се представя над предварително начертаните цели. И в Ловеч си спестиха обичайното говорене за титли и купи, но дори и без декларации вече заемат върха в класирането. Не е за пренебрегване обаче и факта, че шампионът Лудогорец показа умора в последните шампионатни битки след удивителното представяне в Лига Европа.

"Победихме Левски и ЦСКА, та Литекс ли ще ни спре? Надявам се на успех, който да ни създаде празнично настроение за Коледа и Нова година", пожела си босът на Локо Коко Динев.

Вероятни състави:

Локо: Господинов, Тодоров, Тунчев, А. Белаид, Диего, Гади, Казнаферис, Илиадис, Т. Белаид, Лазаров, Камбуров.

Литекс: Александров, Божиков, Миланов, Грозев, Попов, Цветков, Славчев, Ваюши, Джазула, Джордан, Цветанов.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).