Георги Василев: Локо – Ботев е най-доброто дерби на България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:49 / 08.12.2013
3798
"Дербито между Локомо­тив и Ботев е най-доброто в България. Софийското между Левски и ЦСКА е доста по-назад от него. Казвам го от собствен опит", заяви пред "Тема Спорт" славният фут­болист на черно-белите Георги-Гочо Василев.

"Разбира се, иска ми се мо­ят любим Локомотив да спе­чели мача. Не мога да прогно­зирам обаче кой ще се позд­рави с успеха. По-здравият психически и който се прис­пособи към обстановката ще победи. В този мач няма предварително изявени фа­ворити. Важни са мобилиза­цията, мотивацията и пси­хиката", продължи легенда­та.

"Без да засегна никой от се­гашните играчи и в двата отбора, но по наше време до успеха се стигаше и с майс­торство, докато в наши дни най-вече с битка и себераздаване. Сега е важното да не се поддадеш прекалено много на голямото напрежение пре­ди мача", заяви Василев.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 27


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).