Пускат билетите за Битката за Пловдив в сряда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (76)
15:49 / 03.12.2013
11348
Билетите за дербито на Пловдив между Локомотив и Ботев ще бъдат пуснати на 4 декември, сряда, във фен магазина на "черно-белите".

Цените на ценните хартийки са обичайните, 10 лева за централната трибуна и 7 лева за Трибуна Спортклуб. Пенсионерите влизат срещу билет от 3 лева, пише фен-сайтът на "смърфовете".

От фен клуба на отбора призовават всички желаещи да закупят билет да носят в себе си членска карта на дадена групировка или на фен клуба, тъй като билетите се продават при засилен контрол.

В същото време от клуба съобщиха, че пропуските за сектора за гости са със специална защита и ще бъдат проверявани на 3 места при влизането на стадиона.

В неделя, на всички входове на стадион "Локомотив" в парк "Лаута" ще има кутии за дарения за малката Вики, която има тумор в мозъка. Нека всеки, който може да пусне пари, да го направи и да помогне за спасението на този човешки живот.



Виж коментарите (76)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).