Ботев инвестира 13 млн. лева в Коматево

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:05 / 13.11.2013
4373
Оказа се, че Ботев е инвестирал тройно повече от предвиденото в новата супербаза в Коматево. В сряда общинският съвет в Пловдив трябва да гласува намаляване на концесионната такса заради по-високото вложение.

По договор клубът собственост на Цветан Василев, трябваше да даде 4,757 млн. лв. по градежа. Излезе, че са похарчени 13 298 444,01 лв. без ДДС. Явно разходът е по волята на банкера Василев.

В същото време "Центрум крю" - една от водещите фенски фракции на "канарчетата" застана твърдо зад треньора Стоилов. Групировката призова за подкрепа на Мъри и с декларация. Ултрасите смятат, че при прибързана треньорска смяна Ботев ще заприлича на ЦСКА и Левски. Обвинения обират футболистите, предимно скъпоплатените чужденци, включително с обидни думи.

Никой не се залъгва обаче, че доста привърженици на Ботев от първия ден на Стоилов го гледат изпод вежди и дебнат за натиск. В неделя след 0:1 с Любимец се появи и плакат "Мъри Вън" на бетонния мост до Централна гара в Пловдив. Скоро го махнаха.

Разборът вчера за изненадващата загуба продължи 45 минути. Както рядко се случва, присъстваха президентът на клуба Юли Попов и изпълнителният директор Ангел Палийски. В Коматево се появиха и 15-ина запалянковци, но мина без ексцесии.

Разбира се, нови неуспехи ще разклатят стола на Стоилов. Из фенските среди вече се шепне за вариант Петър Пенчев да поеме поста. Бившият селекционер на юношите до 17 години работи в школата на клуба.

Източник: в. "Труд"



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).