Гласят Камата за заместник на Мъри в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
09:09 / 12.11.2013
6738
Ботев (Пловдив) обмисля треньорска смяна заради слабото представяне на отбора. Според слухове в Пловдив дните на наставника начело на "канарчетата" са преброени. Загубата от Любимец в последния кръг е преляла чашата на търпението на боса Цветан Василев и той вече е готов с името на новия треньор. Стоилов все пак ще изпълни договора си с тима, който е до края на сезона.

Новият треньор пък се очаква да бъде легендата на българския футбол Христо Стоичков. Камата трябва да поеме "канарчетата" през лятото на следващата година. Президентът на "жълто-черните" Юли Попов отдавна лобира за Ицо и това може да стане факт. Цветан Василев пък е впечатлен от работата на Стоичков в Литекс. Според банкера Камата е изградил гръбнака на ловчанлии от млади футболисти, а мечтата му е в Ботев да се подвизават повече юноши на клуба като Тодор Неделев.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).