Борис Халачев: Не можем да се разберем с ПУ за залата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:31 / 01.11.2013
2778
"Тази година домакинските ни мачове в Националната волейболна лига пак ще бъдат в зала Олимпиада, поради простата причина, че с Пловдивския университет не можем да се разберем за ползването на тяхната нова зала", обясни мениджърът на Марица (Пловдив) Борис Халачев по време на днешната пресконференция в зала Лаута. "Дори не става въпрос за наема, който искат от нас. Той е висок, но бихме могли да си го позволим като клуб. Винаги се оправдават, че залата е заета, че не могат да поемат дългосрочен ангажимент за целия сезон, тъй като не са си направили още програмата за часовете, въпреки че ние сме готови да съобразим нашия график с техния учебен план. От разговорите ми с тях оставам с впечатлението, че те просто не желаят Марица да играе домакинските си мачове в тяхната зала. По същия начин не успяхме да се разберем и за домакинството на световните квалификации за девойки през май, които искахме да проведем в Пловдив, но в крайна сметка се състояха в Самоков."

Относно предстоящия първи домакински мач за сезона в женската НВЛ - тази събота от 17:00 б.в. срещу шампионките от ЦСКА-Демакс (София), Халачев заяви: "ЦСКА са доказали през годините, че, с какъвто и състав да излязат, винаги се борят за победа и винаги са ни били основни конкуренти. Закачката ни с тях е най-голяма."



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 15
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).