Александър Станков: Мач на неутрален терен ще е минус за нас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
11:54 / 28.10.2013
7455
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков сериозно е притеснен, че "смърфовете" ще бъдат лишени от домакинство за предстоящия в четвъртък мач с "Левски". Plovdiv24.bg съобщи днес, че "черно-белите" са заплашени със сериозно наказание заради поведението на своите привърженици в мача срещу ЦСКА (1:0). Може да се наложи пловдивчани да изиграят срещата с Левски от междинния кръг на неутрален терен или да домакинстват на празни трибуни.

Дисциплинарната комисия към БФС ще реши на днешното си заседание какви наказания да наложи след двубоя между Локомотив и ЦСКА. Заседанието на ДК е днес от 17 часа. След него ще стане ясно решението на БФС относно неприятния казус.

"Очаквам да има наказание за нашия отбор, което не е никак приятно. Страда най-вече отборът. Вместо да играем пред своите привърженици, пред хората, които действително обичат и искат Локомотив, ние може би ще трябва да ходим на чужд терен. Дай Боже, да не се случи, но очаквам в крайна сметка точно това. Мач на неутрален терен ще е страшен минус за нас", коментира Станков.



Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).