Влади Гаджев: Трябва да победим Ботев и Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
17:13 / 22.10.2013
5412
Вторият капитан на Левски Владимир Гаджев бе избран за играч на "А" група за месец септември. Халфът е единственият играч на "сините", който говори за тежката ситуация на "Герена" след поражението от ЦСКА с 0:3.

"Не изглеждахме като отбор. Това не е от вчера. Няма какво да крием и закономерно загубихме. За такова дерби няма какво да ни пречи, всичко е оправдание. Не можем да изглеждаме толкова елементарни и жалки, каквито бяхме в събота. За купата ще бъдем още по-мотивирани срещу "червените", като се надявам да видите, че това е било просто лош ден за нашия отбор", коментира Гаджев.

"Със сигурност можем да се изкачим напред в класирането, но с начина, по който играем сега не можем да го направим. Ще се опитаме да изглеждаме по коренно различен начин срещу Ботев. Трябва ни да победим в няколко поредни мача по-силни съперници, както са сега Ботев и Локо. Ако ги победим съм сигурен, че играта ще ни потръгне", смята халфът.

"Защо имаме само една победа на "Георги Аспарухов? Нямам точен отговор, тъй като такова нещо не се случвало досега. Вероятно след загубената титла със Славия нещо в нас се случи и имаме страх да играем на "Герена", но се надявам това да се промени още тази събота. В момента нашата крепост "Герена" не плаши никой", сподели играчът с номер 45.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 24


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).