ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Левски пожела Едуард Ераносян за треньор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:42 / 08.10.2013Коментари (5)2578
© Plovdiv24.bg
Треньорската криза в Левски вече е факт. Идеята за смяна на Славиша Йоканович е все по-близо до реализиране, но отговорните фактори в клуба още не са стигнали до единна позиция относно наследника на сърбина. Факт е, че Йока не се появи на вчерашната тренировка и тя бе водена от неговите помощници - Дражен Болич, Александър Янкович, Елин Топузаков и Мариян Христов. От клуба обявиха, че старшията е получил разрешение да почива по-дълго при семейството си в Испания.

Той трябваше да се прибере в София с полет около полунощ, а в негово отсъствие се провеждат трескави сондажи с евентуалните му заместници. Фаворит сред тях е двукратният шампион с Лудогорец Ивайло Петев, но със сериозни шансове е и завърналият се триумфално във футбола Едуард Ераносян. Според близки и до двамата вече са проведени предварителни разговори с тях и са сондирани възможността те да пристигнат на "Герена"."Засега няма нищо официално", бе единственият коментар на Петев по темата. И Наско Сираков, и шефът на Управителния съвет Иво Тонев очакваха до снощи завръщането на собственика Тодор Батков, който бе в чужбина. 

Именно адвокатът обаче е най-настоятелен в желанието си за промяна, след като е останал крайно разочарован от резултатите, които отборът постигна под ръководството на Йока, и най-вече от неубедителната игра на "сините". 

В листата на най-актуалните варианти е и последният специалист, извел отбора до титла - Емил Велев. Кокала в момента е свободен, а Батков отдавна е отчел като своя грешка неговото преждевременно освобождаване. Коментира се и Велислав Вуцов, на когото босът е длъжник за срамното и уволнение след първия мач с БАТЕ Борисов. 

При положение, че твърдо се реши Йоканович да напусне, съществува възможност шефът на ДЮШ Тони Здравков да води тима до Нова година и тогава да се утвърди нов треньор. Тази опция се очертава като спасителен вариант, при положение че силните фигури в клуба не постигнат единодушие при това кой от спряганите кандидати е най-добрият. 

"Имаме си треньор. Аз съм шеф на ДЮШ и не виждам какво трябва да коментирам", лаконичен бе Здравков пред "Меридиан Мач".






Зареждане! Моля, изчакайте ...
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+6
 
 
ПОЗНАВАМ ЕДО ЛИЧНО И СМЯТАМ,ЧЕ Е ПИЧ НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА КАКВО ГОВОРЯТ ХОРАТА!АЛТЕРНАТИВАТА ЗА ЛЕВСКИ Е ДОБРА.МИСЛЯ,ЧЕ ЩЕ ИМА НА КАКВО ДА ГИ НАУЧИ АРМЕНЕЦА В НАПАДЕНИЕ.БОТЕВИСТ СЪМ,НО ВИНАГИ СЪМ УВАЖАВАЛ ДОБРИТЕ ИГРАЧИ,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОЙ ОТБОР СА!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 08.10.2013 г.
+4
 
 
Еду си е Еду. Говедата правилно са се насочили към него.
+11
 
 
говеждите мечти за Едо ....са като за Даксон....'много го искаме'...ама нито имаме толкова пари, нито сме го питали.....циркаджии!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: