Мъри: Трябва да подходим сериозно срещу Нефтохимик и да доставим удоволствие на хората

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
15:58 / 04.10.2013
6207
Днес се проведе пресконференцията на Ботев преди домакинския сблъсък с Нефтохимик, който е тази събота от 16,00 часа. В брифинга участва старши-треньора на "канарчетата" Станимир Стоилов.

"Очаквам от футболистите сериозно и отговорно отношение за мача срещу Нефтохимик. За всеки мач от първенството се дават по 3 точки, така че нашите играчи нямат право да подхождат лежерно. Искам от отбора да подходи сериозно и да достави удоволствие на хората, които ще го наблюдават. Да няма никакво подценяване, защото мача за Купата Нефтохимик бяха без 4-5 основни футболисти и сега те ще бъдат с коренно различен състав. Има доста негативизъм към нашия противник като резултати, което предполага по сериозна реакция от тяхна страна към срещата. И всяко подценяване от наша страна може да ни нанесе сериозен шамар", коментира Мъри, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Ще излезем със състав, който ще бъде оптимално добър, за да можем да спечелим срещата и естествено да играем добре, което е много важно", допълни той.

"Иван започна тренировки с отбора. От другата седмици ще започне да тренира на пълни обороти с отбора и да преценяваме кога ще започне по малко да се появява на терена", обяви Стоилов относно състоянието на нападателя. 

Относно интересите към Адам Стаховяк и Томаш Иршак, Мъри заяви: "Няма какво да ви кажем по въпроса. На този етап няма никакви интереси, а и плюс това трансферния прозорец отваря на 1 януари. До тогава всичко е само слухове".
  


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).