Домо и Костов остават резерви за Ботев срещу Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:30 / 28.09.2013
5399
Станимир Стоилов не направи промени в групата на Ботев за гостуването на Лудогорец. От нея отпадна Георги Сърмов. До последно под въпрос ще е Сивард Спрокел. По-вероятно е мястото на холандеца в защита да заеме словенецът Елведин Джинич. Очаква се в халфовата линия и нападението Стоилов да не прави размествания сред играчите, които започнаха срещу Черно море в сряда. Това означава, че Валери Домовчийски и Станислав Костов ще останат резерви за сметка на Ромарио Кортзорг и Луис Педро.

Треньорът на домакините Стойчо Стоев пък няма избор за защитата си и ще пусне на терена здравите Шоко, Кайсара, Моци и Барт. Пред тях ще действат Светослав Дяков и Фабио Ешпиньо. По едното крило ще действа Мисиджан. Стоев се колебае на кого да заложи по другото. Най-вероятно ще започне Михаил Александров, който отбеляза гол при визитата на Локомотив (Сф).

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).