Неделев: Свалям ботуша и ще "ушия" Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (100)
10:17 / 27.09.2013
10276
Полузащитникът на Ботев (Пд) Тодор Неделев "захапа" кръвния враг Локо за гол в предстоящото дерби на 7 декември. Националът е с контузия и се лекува в Германия, като днес късно вечерта ще се прибере в България. Звездата на "канарчетата" се надява да се разпише срещу Локо (Пд) в края на годината.

"Разбира се, че искам да запиша още един мач за Ботев. Не ме интересува дали съм с ботуш или не, ще го сваля и ще "ушия" Локо (Пд). Знам, че на 7 декември играем срещу противника и тук, от болницата, ми казаха, че може да съм готов. Имам гумен ботуш. Официалната диагноза е 6 седмици. Може и да го сваля по-рано. До края на годината има и други мачове срещу Берое и Черно море, но се надявам да накажа Локо (Пд). Ще дам всичко от себе си за феновете на Ботев да играя още един мач", каза пред "Меридиан Мач" от Германия Тодор Неделев.



Виж коментарите (100)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).