ПСВ Айндховен идва за вратаря на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:20 / 27.09.2013
3567
Развенчаният от Лудогорец холандски гранд ПСВ Айндховен проявява сериозен интерес към стража на Ботев (Пд) Адам Стаховяк. Вратарят се представя отлично от началото на шампионата и от ПСВ Айндховен са отправили оферта към футболиста. Цената на играча е 2 милиона евро.

Около разузнаването на Лудогорец холандците са изгледали двубоя на Ботев, като Стаховяк е влязъл в полезрението им. Роденият на 18 декември 1986 година страж попада в списъка на Филип Коку. Представители на холандския гранд ще присъстват още в събота в Разград в мача срещу Лудогорец.

Стаховяк се представя на добро ниво и от ръководството на ПСВ Айндховен ще искат отблизо да преценят играта на вратаря. До зимата двете ръководства трябва да си стиснат ръцете за евентуална сделка, като от Ботев няма да клекнат под 2 милиона евро. Със сигурност ръководството на Ботев ще търси нов вратар през зимната пауза за конкуренция на младока Росен Андонов.

Източник: в. "Меридиан мач"



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).