Станимир Стоилов: Купата е цел, която ще преследваме до края

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
17:03 / 17.09.2013
10164
"Купата е цел, която ще преследваме до края. Ако трябва да бъда честен е по лесно да се спечели една купа, отколкото една титла, така че една от целите ми е да спечелим купата", коментира треньорът на "канарчетата" Станимир Стоилов преди първия двубой срещу Нефтохимик от 1/16-финалите за купата на България, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"На този етап не смятам да оставям никой от титулярите да почива. Всички играчи трябва да играят мачове. Имаха достатъчно време през паузата да почиват. Искам пълна концентрация от отбора. Пълно раздаване, защото вече получихме звучен шамар от недостатъчна агресия в домакински мач", допълни Мъри.

"Финансовата глоба е най-малкото, която Борис Галчев ще получи. Не може в такова дерби, което Ботев от толкова дълги години очаква да спечели да получаваш по такъв начин два жълти картона. Той дължи сериозно извинение на отбора и феновете", каза още Стоилов.



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).