Мъри Стоилов: Само победа ме удовлетворява в дербито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
16:32 / 13.09.2013
10218
"Единственото нещо което искам от отбора в дербито е само победа. Само това ще ме удовлетвори в събота", обяви треньорът на Ботев Станимир Стоилов на днешната пресконференция, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Отборът е наясно с важността на мача. Знае отговорността, която тегни над играчите. Наясно сме, че Локомотив е доста по-силен отбор през тази година след идването на много опитни и добри състезатели", продължи той.

"Имах други надежди и очаквания от тази пауза. Исках някои от контузените играчи като Иван Цветков и Валери Домовчийски да се възстановят, но за жалост получихме и нов удар в лицето на Мариян Огнянов. За наша радост националите се върнаха здрави без някакви сериозно проблеми. Надявам се да са в добро състояние", каза още Мъри.

"Проблемите не са толкова сериозни на Тодор Неделев, които е имал в националния отбор след като е играл 2 мача. Така, че аз съм убеден, който и да го попита, че той има най-голямо желание да играе в това дерби. Надявам се представянето му в националния отбор да му повдигне увереността и самочувствието. Предния дерби мач е най-добрия на Тодор Неделев, който аз съм му гледал, но просто нямаше шанс в завършващия удар", завърши Стоилов. 


Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).