Феновете на Локо: До аристократите на заплата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (74)
09:30 / 12.09.2013
6423
Привържениците на Локомотив отговориха на бултрасите, относно вчерашната им публикация, че годините на аристокрация и толерантност отминаха. Ето какво публикуваха днес "черно-белите" ултраси във фенския сайт LPortala.net.

Абсурдно е хора, които открито застанаха зад турско-комунистическата клика да говорят за чест. Всички знаят, че именно продажниците от Бирената фабрика не подкрепиха хилядите българи излезли по улиците на страната ни в името на един справедлив протест. Безпрецедентната подкрепа към ДПС, би накарала дори великият Христо Ботев да се обърне в гроба си заради тези еничари, които поругаха името му.
Смешно е да се твърди за доминация при положение, че безпристрастната статистика изрично показва черно-бялата превъзходство на терена. И извън него.

Пловдив помни и се гордее с достойни българи като Георги Божилов - Слона, Йоан Левиев, Енчо Пиронков, Катя Паскалева, Добромир Тонев, Стефан Мавродиев, проф. Атанас Джурджев и много други, всички до един закърмени с черно-бялата идея. Докато радетели на жълто-черната секта са ибрикчии като Дудука - Бареков, отломки от придошлите по комунистическо време индивиди от селата, турските околия на Пловдив и крайните квартали на града ни.

Инфантилните жълти вопли за агресия показват единствено и само страхът, който се крие в душите на слугите на ДПС от ново поражение, извън терена или поредна загуба на платените с турски пари, жълти знамена.

Събота идва, Локомотив може да загуби или спечели, но това няма да промени факта, че Пловдив винаги е бил и ще бъде черно-бял.

ИСТИНСКИТЕ МАЙНИ - НЕПОДВЛАСТНИ НИКОМУ, НИКОГА!



Виж коментарите (74)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).