Бултрасите: Годините на аристокрация и толерантност отминаха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (104)
12:27 / 11.09.2013
10113
Феновете на Ботев призоваха всички бултраси да присъстват на мача в събота срещу градския съперник Локомотив. Ето какво публикуваха те в сайта bultras.com:

На 14.09 за пореден път се изправят един срещу друг отборите на Ботев и Локомотив.

Това не е просто поредното домакинство...

Това е битката за хилядолетния град, битка за чест, битка, в която резултата стои на последно място. Борба на градските момчета срещу сганта!

И нека в съботния ден изригнем като юмрук и да смажем пришълците в нашия град.

101% жълто-черна доминация преди, по време и след мача! Годините на аристокрация и толерантност към съперника ни отдавна минаха, дойде времето да им покажем, че приказката за тях отдавна свърши и да ги поставим на мястото, отредено им от съдбата - вечно втори в Пловдив.

По време на шествието и на стадиона СЛУШАЙ човека с мегафона. ВНИМАВАЙ за спазването на насоките относно хореографията и пиротехниката. ДРЪЖ СЕ ОТГОВОРНО към инвентара на Бултрас, както и към поверените ти знамена, чието връщане след края на мача е твое задължение. ПОДКРЕПЯЙ всеотдайно независимо от резултата. Преди, по време и след мача ПАЗИ и БРАНИ с всички средства честта на клуба и града си.

Малодушието няма да се толерира.

ВСИЧКИ ЗА БОТЕВ! ВСИЧКИ ЗА ПЛОВДИВ!



Виж коментарите (104)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).