ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо Пд триумфира в "железничарското" дерби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:51 / 02.09.2013Коментари (93)12167
Локомотив Пловдив спечели "железничарското" дерби със столичните си съименници и победи с 3:1 в последен мач от 7-ия кръг на "А" група.

Мартин Камбуров изведе "смърфовете" напред в 23-ата минута. Любимецът на "черно-белите" фенове се възползва от лошо изчистената топка и с много красив удар от въздуха намери опразнената врата за 1:0.

Пловдивчани нанесоха своя удар в 50-ата минута. Здравко Лазаров центрира остро от фаул, а изскочелият от дълбочина Пламен Крачунов разстреля Божидар Митрев а 2:0.

В следващите минути двата тима вдигнаха оборотите и за няма и минута си размениха по едно положение. Първо Румен Трифинов пропусна да намали останал сам срещу Йордан Господинов, а в ответната атака Митрев показа невероятен рефлекс и спаси далечен удар на Лазаров.

В 58-ата минута столичани се върнаха в мача със страхотен гол на Александър Дюлгеров. Юношата на Пирин Бл засече от воле подаване на Александър Бранеков в наказателното поле не оставил шанс за изява на Господинов.

Седем минути по-късно гостите бяха много близо до изравняването на резултата, но удар на удар на Маркиньос бе изчистен пред самата голлиния от Александър Тунчев.

В ответната атака "смърфовете" убиха ентусиазма на своя съперник с трето попадение. След центриране от корнер на Здравко Лазаров, Габриел до Кармо засече леко топката, тя премина през няколко футболисти и влезе във вратата на Божидар Митрев за крайното 3:1.

Локо Пд - Локо Сф 3:1
1:0 Камбуров
2:0 Крачунов
2:1 Дюлгеров
3:1 До Кармо

Локо Пд: Господинов, Тодоров, Крачунов, Тунчев, Диего,Н'Дайе, Паулиньо, Якимов (Кики), До Кармо, Камбуров (Стефанов), Лазаров (А. Георгиев)

Локо Сф: Митрев, Дюлгеров, Бранеков, Матютю, Ранджелович (Костадинов), Махамат, Трифонов (Гаджев), Маркиньос, Том, Писаров (Бибишков), Гаел

Още по темата: общо новини по темата: 10
02.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
31.08.2013
31.08.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Честито на Локо Пд! Много ми харесва как изглежда класирането в момента:))) Аз съм ботевист, но също така съм и реалист. Според мен до момента Локомотив се справят много добре и мачът на 14.09. въобще не е ясен. Отборът използва много добре силните си страни, а именно статичните положения и високите футболисти които играят добре с глава. Ако Ботев не правят нарушения близо до наказателното поле, шансовете на Локомотив за гол ще намалеят драстично.
+3
 
 
честито съграждани радостно е пловдивските отбори да са на челните места браво на старите ви играчи само те ще ви спасяват докато могат да играят но все пак дербито предстои Само Ботев
+2
 
 
Ботев - Нефтохимик, Любимец - Локо за купата.
-1
 
 
НЕ ПЛАЧИ МАЙКО НЕ ТЪЖИ, ЧЕ НА МЕН ОТБОР КРЪСТИХА, КРЪСТИХА МАЙКО ОПЕТНИХА, ИМЕТО МОЕ БЪЛГАРСКО. С ЖЪЛТО МИ ЛИЦЕ НАМАЗАХА, НАМАЗАХА МАЙКО ОМАСКАРИХА. ЗA ВСИЧКИ МАЙКО СЕ БОРИХ, А НЕ ЗА ГРУПА ПАЗВАНТИ, ЛИКЪТ МИ НА СТАРИ ЧАРШАФИ, ПО РЪЖДИВИ ОГРАДИ ДА КИЧАТ. ЗА ТОВА ЛИ ЖИВОТА СИ ДАДОХ, ГАВРА В ЖЪЛТО ДА ТЪРПЯ,НА ТУРЦИ ДА МЕ ПРОДАДАТ, В ГРОБА ПОКОЙ ДА НЯМАМ, И ДЕСЕТ ПЪТИ ДА СЕ ЗАВЪРТЯ!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
http://youtu.be/z9srXPL8yP4Сподели какво правиш сега, къде се намираш или как се чувстваш!
на 03.09.2013 г.
+4
 
 
От мач на мач играем все по добре с тези опитни играчи използваме всяка грешка на противника този път на Кънчова поляна няма да има прошка.1 гол от статично положение и мисирите ще се юрнат напред,и това ще им е края отнасяме ги с минимум тройка видя се че срещу Любимец са гола вода на контрите.Два гола на Марто и един на Здравко.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+10
 
 
Селекцията ни е изградена от най-опитните играчи,същевременно има и млади които са в много добра форма,но забравяме един много важен фактор...всичко това е правено в движение,дори още продължават да идват играчи.Просто на този отбор му трябва време...важното е,че подобряваме играта си и самите играчи вече добиват по-голямо самочувствие!Все пак без гръмки заглавия и без медийна подкрепа сме на 2т.от лидера...Тук се сещам за една случка от този сезон-Когато Ботев биха Левски всички говореха,че са ги смачкали,когато ние бихме Левски излезе,че Левски са слаби...Вдигнете всички високо глави,Локомотив пак ще победи!!!
+8
 
 
Бобан Грънчаров: Два пъти вече съм играл срещу Локо Пд и до сега не съм печелил този мач. Знам какво значи тази среща за феновете. Доста пъти си говоря с тях и като ги питам какво предпочитат - да станем шампиони или да бием Локо Пд, те избират второто. Надявам се в третата си битка срещу смърфовете да ги катапултирам. А феновете избират да детронираш Локо, а не да си шампион. Затова още от сега мисля за мача... Айде елате да обеснявате пак кой бил комлексиран, и кое било истинското дерби за вас. Смешници! Това е истината, все по-жалки ставате...
0
 
 
мисля, че Ндае получи 5ти жълт картон и няма да играе следващия мач. дали не греша?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: