Ботев подготвя оферта за Рамос

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
09:05 / 24.08.2013
7534
Ръководството на Ботев Пд и спортно-техническият щаб на пловдивчани начело с треньора Станимир Стоилов внимателно обмислят дали да отправят оферта до изгонения от Левски Кристовао Рамос, разкриха пред "7 дни спорт" близки до пловдивския клуб. 30-годишният португалец скъса договора си със сините по взаимно съгласие в четвъртък. Треньорът на жълто-черните Станимир Стоилов не крие, че според него Рамос е фантастичен футболист. Мъри познава отлично качествата на крилото от съвместната им работа в кипърския Анортозис.

Именно Кристовао е вариант №1 за заместник на Тодор Неделев при осъществяването на трансфера на перлата на Ботев Пд в Тотнъм. Точно заради изчаквателната позиция относно преминаването на младия национал при Шпорите от Колежа забавят и официалните си преговори с Рамос.

Според запознати дори и Неделев да не бъде продаден, е възможно пловдивчани да оферират португалеца. При бъдещо излизане с предложение до Кристовао жълто-черните почти сигурно ще му предложат същата месечна заплата, която прибираше на Терена, близо 15 000 евро. Очаква се Рамос да получи известна сума на ръка, която ще бъде в интервала между 30 - 50 хил. евро.

В същото време кандидатите за подписа на перлата на Ботев Пд Тодор Неделев продължават да се роят един след друг. В германските медии се появи информация, че и носителят на КЕШ за 1983 г. Хамбургер се наредил на опашката за таланта. Ботев Пд вече отказа оферти от други два немски клуба - Вердер и Гройтер Фюрт, като предложението на тима от Втора бундеслига беше най-ниското, равняващо се 1,5 млн., но то бе отклонено в четвъртък в Пловдив.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).