Гройтер Фюрт се надява Неделев да ги предпочете пред Тотнъм

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
15:43 / 21.08.2013
8444
Германският Гройтер Фюрт също проявява интерес към звездата на Ботев Тодор Неделев. Мениджърът на тима Роувен Шрьодер призна, че отборът му има желание да вземе младока, но заяви, че е наясно за интерес към българина от страна на по-богати отбори.

Все пак наставникът, който е присъствал на мача на пловдивчани с Любимец преди десетина дни, се надява, че Неделев може да избере Фюрт заради факта, че отборът работи добре с млади играчи.

"Много интересно момче с голям потенциал. За съжаление знаем, че и други отбори с по-големи възможности от нас искат да го вземат. Все пак дано фактът, че работим добре с млади играчи го накара да дойде при нас", каза Шрьодер пред "Bild".

Както е известно Ботев води разговори с английския Тотнъм за трансфер на Неделев в Англия. Според слуховете "шпорите" са готови да дадат пет милиона евро за играча.



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).