ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зума: Нуждаем се от бърз на­падател
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:36 / 20.08.2013Коментари (31)7882
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив Пловдив и спортен директор на клуба Христо Бонев взе отношение по някои от най-наболелите теми в ти­ма. Той говори пред "Тема Спорт" за двете поредни загу­би - от Черно море с 0:1 във Варна и от Лудогорец на "Лаута" - 0:1, както и за това, от какво имат нужда черно-белите, за да се върнат на побед­ния път.

"Ако анализираме истински и сериозно ситуацията, ще ви­дим, че ние успяхме на крака, на бързо да направим селекция и да сглобим отбор. Така че не­минуемо очаквахме да има такива спадове и загуби в начало­то. С Черно море определено подценихме ситуацията и съперника. Срещу Лудогорец нещата опряха до по-голямо май­сторство, сработване и качество. Сега играчите сами трябва да разберат, че ако искат да се говори с респект и уважение за тях, са длъжни да победят Нефтохимик в Бургас и Локомотив София у дома преди паузата. Така ще добият по-голямо самочувствие и Сашо Станков ще може на спокойствие да отстрани някои от слабостите", коментира Зума.

"Нуждаем се от един бърз на­падател и колкото се може по-скоро Паулиньо да влезе във форма, защото ни трябва и халф, който да връзва играта. На правилния път сме", категоричен бе Христо Бонев.
Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Изгубихми си триото рони -малама- жоро . Да малама и жоро са тук , но ще търкат пейката за сметка на лазаров и камбура . е*ати переспективния отбор правим .
-2
 
 
Трябва и млад меринджей , който да го докара .... ха-ха-ха
+7
 
 
Когато Христо Бонев говори, задължително трябва думите му да се вземат на сериозно! Това се отнася и за недоброжелателите ни, защото Бонев е икона в българския футбол и рекордите му на национално и клубно ниво са достатъчен пример за това, което казвам! На скептиците спрямо изказванията на Зума само да им припомня повечето му такива, когато преди мачове, които всеки е отписал именно Бонев казва, че ще ги спечелим и накрая точно така става!.....Тези, които помнят повече от месец знаят, че съм напълно прав! С този собственик и финансите, които той осигурява сме на абсолютно прилично ниво, че дори го надхвърлихме имайки в предвид резултатите от първите 3 кръга, които както и да ги погледне човек бяха повече от положителни! В крайна сметка ВСИЧКО в този свят и по-конкретно във футбола зависи от финансите, с които разполага самия клуб! Всичко друго е бош лаф и нищо друго! Отличен пример за това са Литекс и Лудогорец! Шампиони са, играят добре, имат школи, бази и мощни бюджети, но дотам! Оня ден шампионите имаха 17 човека публика на Лаута.....! В същност, на кой му пука, кой-колко публика имал в тази държава??? Утре делиормана играят за класиране в групите на най-престижния турнир в Европа, а защо не и в света.....! Това се отнася и за тези, които имат публика! Спрат ли парите един ден, всичко хубаво свършва с тях!..... Когато един клуб обаче има публика, но дейна, а не такава, която просто да консумира, положителното рано или късно идва! Ние Локомотивците го доказахме не веднъж през последните 9 години и съм убеден, че един ден отново ще имаме поводи за радост, защото го заслужаваме, както ние, така и великия ни клуб! САМО ЛОКО и бъди здрав Зуме!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Истината е че Лазаров и Камбуров са вече свършили с футбола. Станков трябва да ги сложи на пейката и да ги пуска в игра по 15 минути в края на мачовете. Г.Стефанов и До Кармо не са по-добри от тях, но поне са по-млади и имаме надежди че може да стане нещо от тях. Но Зума е прав. Имаме остра нужда от качествен нападател и един атакуващ халф, който заедно с Паулиньо да подават извеждащи пасове. Надявам се Кокича да ги намери в най-скоро време.
-2
 
 
Що ? С Бонго-Бонго и Марту /Мade in China/ няма да изпаднете :)
+11
 
 
Значи 9-годишната ми дъщеря разбира от футбол понеже и тя каза че ни трябва бърз нападател по време на мача с Берое?
0
 
 
Що бе к`во стана с Електричката и оня с китайския ориз ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: