Ботев прибира ненужен на "Герена"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
13:37 / 07.08.2013
7066
Левски може да продаде Дъстли Мулдер на Ботев (Пловдив), твърдят източници от щаба на "сините". Холандецът е видно, че не попада в плановете на новия наставник Славиша Йоканович и от "Герена" вече му търсят нов отбор.

Вариантът той да поеме към Пловдив обаче зависи главно от старши-треньора на "канарчетата" Станимир Стоилов, който трябва да прецени дали тимът му има нужда от нов десен бек и дали именно Мулдер е човекът, който иска да привлече за този пост.

В момента в Ботев всички мислят главно за реванша с Щутгарт от третия предварителен кръг на Лига Европа. Едва след този мач спортно-техническия щаб ще вземе решение дали клубът има нужда от нови играчи. Мулдер може да бъде взет за конкурент на опитния Йордан Христов. С неговото привличане селекцията на клуба ще бъде завършена, пише "7 дни спорт".



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).