Загорчич: Дисциплина и търпение ще решат дербито, ние ще гоним успеха докрай

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
14:57 / 03.08.2013
4058
С показаната игра в евротурнирите Ботев се явява фаворит в дербито, но това по никакъв начин няма да ни притесни и Литекс докрай ще гони победата в Ловеч, заяви на брифинг наставникът на оранжевите Златомир Загорчич преди двубоят с пловдивчани в неделя.

Съперникът ни се представя силно, видяхте как играха срещу Щутгарт. Безспорно ни чака тежък двубой. Може и да са поуморени, но ние няма да се успокояваме с това. Не трябва да има никакво отпускане в нашите редици и ще преследване успеха от самото начало. Решаващи ще са дисциплината и търпението на терена през всичките 90 минути. Отборът ни се подготвяше сериозно и съм уверен, че ще направим всичко възможно за да спечелим. Нямаме кадрови проблеми за мача с изключение на Цветанов и Ванжер, които се възстановяват от травми. Бодуров тренира вече 10 дни с нас, най-новото ни попълнение Генчев е картотекиран и ще бъде в групата. Очаквам стабилна подкрепа и от публиката на Литекс, добави старши-треньорът на ловчанлии.

Рано е да се говори още кой е скрит, кой явен фаворит за титлата. Има толкова много мачове до края на сезона. Нашата цел е да играем всеки мач за победа, пък ще видим докъде ще стигнем. Започнахме добре сезона, но не съм все още напълно удовлетворен, тъй като знам, че момчетата могат много повече. Новите играчи се представят добре. Обяснимо им трябва време за адаптация и очаквам занапред още по-силни изяви от тях, завърши Загорчич.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).