Христо Бонев: Крачунов ще е национал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
10:33 / 03.08.2013
4892
Локомотив Пловдив под­писа с поредния си нов фут­болист. Вчера официално с клуба се обвърза централ­ният защитник Пламен Крачунов. Той парафира с черно-белите за 2 години. През по­следните два сезона брани­телят игра в ЦСКА, но след края на шампионата напу­сна.

Футболистът премина на "Армията" именно от "Лаута" през август 2011-а. Крачунов водеше подго­товка с Локо цяло лято, ка­то бе пред трансфер в Том Томск, който обаче така и не се осъществи. Защитни­кът трябваше да подпише с черно-белите още в края на миналата седмица, но двете страни до последно водиха преговори за срока на дого­вора.

"Амбицията на Сашо Станков, моята и на всички, които работим в клуба, е да подготвим за националния отбор една силна фигура за защитата в лицето на Пла­мен Крачунов. Вярваме, че ще успеем. Радвам се, че той отново ще играе за Локомо­тив. Хубаво е, че г-н Динев продължава да взима още но­ви и качествени попълнения, с които само вдига класата на отбора", заяви пред "Тема Спорт" почетният прези­дент на смърфовете Христо Бонев.

Крачунов е 16-ото ново попълнение в тима това ля­то. Дотук Сашо Станков привлече следните играчи -Здравко Лазаров, Мартин Камбуров, Александър Тунчев, Руслан Куанг, Александър Якимов, Дани Кики, Кирил Акалски, Асен Георгиев, Йордан Тодоров, Андрей Атана­сов, Станко Йовчев, Божидар Стойчев, Аласан Н'Дайе, Габриел дo Кармо, Флавио Паулинъо.

В близките дни с клуба се очаква да парафира и бившият младежки национал на Гърция Константинос Триантафилу, който идва от Пансерайкос Серес.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).