Заек мина пътя на Щутгарт преди мача с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:26 / 27.07.2013
5266
"Щутгарт" демонстрира голова немощ в навечерието на първия мач срещу "Ботев" (Пд) в квалификациите на Лига Европа. Германският отбор игра контрола срещу най-силния гръцки отбор "Олимпиакос" и тя завърши 0:0. "Швабите" разочароваха 2500-те зрители, които отидоха да гледат проверката на лекоатлетическото стадионче в градчето Пулендорф.

През първото полувреме най-интересният епизод на терена се случи тогава, когато на игрището се появи сив заек. Той прекоси площадката и избяга обратно в храстите.

През втората част босненският нападател Ведад Ибишевич вкара гол за "Щутгарт" след подаване на Ибрахима Траоре, но съдията го отмени заради засада. Следващите минути бяха за гърците. Вратарят Свен Улрайх на два пъти спаси мрежата на "Щутгарт" от опасни удари и така германският отбор записа първо равенство в подготовката след пет поредни победи.

Източник: "Труд"



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).