Кривия: В Европа фаворити няма, не съм изненадан от старта на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:46 / 23.07.2013
3664
"Винаги съм повтарял, че в Европа фаворити много-много няма. Отборът трябва да играе отново на ниво и отново да спазва указанията на Мъри Стоилов", заяви за Гонг спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров преди реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Зрински Мостар. "Канарчетата" приемат босненците в четвъртък в 20.30 часа на стадион "Лазур" в Бургас.

" Ботев трябва да стои тактически добре и да владее топката за да имаме успех. Надявам се с подкрепата на нашата публика да продължим напред, което ще е жизненоважно за нашия отбор", продължи един от босовете в пловдивския тим.

"Настроението и самочувстивето в Ботев е добро след победата над Левски. Момчетата трябва да запазят това добро настроение и самочувствие за четвъртък. Очаквам в Бургас да дойдат много наши фенове и да подкрепят отбора както винаги. И с тяхната подкрепа да отстраним отбора на Зрински", каза още Александров.

Той не се съгласи с твърдението, че Ботев е фаворит в предстоящия мач и в елиминацият предвид резултата - 1:1 в Мостар миналия четвъртък: "Във футбола всичко е възможно и ние трябва да бъдем максимално концентрирани. Добрите ни игри повдигнаха самочувствието и настроението на футболистите. Трябва да продължим така и в четвъртък!"

"С оглед на показаното от нашия отбор миналия сезон и от това, което видях по време на подготовката за мен този старт на сезона беше очакван. Ботев върви във възходяща линия, вижда се почеркът и работата на Станимир Стоилов и неговия екип, така че този старт на сезона не е изненада", категоричен бе спортният директор на "канарчетата".

"Валери Домовчийски и Вандер Виейра ще липсват на отбора в четвъртък. Но затова пък имаме доста равностойни футболисти. Те трябва да ги заместят по най-добър начин и аз смятам, че ще го направят", сподели Александър Александров.

"Смятам, че е невъзможно футболистите да си вирнат носовете. Аз и Мъри се стремим да им обясняваме, че всеки един мач е важен, всяка една тренировка е важна В момента не следим какво праи Щутгарт. Имаме по-важна работа и тя е да отстраним отбора на Зрински", завърши футболист №1 на България за 1999 година.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).