ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо продължава със селекцията, взима още нови попълнения
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:44 / 22.07.2013Коментари (26)5676
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локо планира да подсили сьстава с поне още трима футболисти. Нови играчи ще бъдат взети за всички линии. Още днес "смърфовете" ще картотекират бразилеца Флавио Паулиньо. Той издържа успешно медицинските прегледи. След тоба уточни всички подробности по договора си с боса на черно-белите Константин Динев. Паулиньо изгледа нулевото равенство на Локо Пд срещу ЦСКА от ложите на стадион "Българска армия" заедно с агента си.

Флавио е роден на 14 април 1989 година. Висок е 186 сантиметра, тежи 81 килограма, юноша е на Сао Пауло. Минал е през Брагантино, а за последно е играл в Паулища. Може да действа еднакво добре в центъра на халфовата линия и зад нападателя.

"До края на август има все още време. При нас неща-та малко закъсняха. Все още не е късно да привлечем нови футболисти", каза треньорът на Локо Александър Станков.

Той допълни, че все още има какво да се желае от играта на тима, но като за първи официален мач е доволен. "Може би имаше малко скованост в състава и затова не успяхме да вкараме гол. Хубаво е, че в началото програмата ни е трудна. Играем със силни отбори и така ще можем да видим къде допускаме грешки", каза Станков.

В неделя, 28 юли, Локо гостува на Левеки на "Герена". В третия кръг черно-белите са домакини на носителя на купата и суперкупата Берое, а в четвъртия имат визита на Черно море.

В следващите дни на "Лаута" се чакат още няколко играчи на проби. Въпросните състезатели ще са с добри Визитки. Най-вероятно заради тях Локо Пд ще организира и контрола.

Източник: в. "Тема спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Контрола???? .... с Евроколежа! Желая на всички локомотивци успех от сърце!
+1
 
 
Дано, щото сме жив та*ак, майна. Средната ни линия никаква я няма! Не можем да си подадем топката повече от два пъти!Нямам представа Станков на какво ги е учил по време на подготовката...играхме слабо и грозен футбол!Все едно, че футболистите ни се виждат за първи път.
0
 
 
Че ние освен кариоката До Кармо, в нападение нямаме нито един сносен футболист.Здравко Лазаров е свършил вече с футбола и не знам защо още се натиска да играе. Мангизи-мангизи, ама започва да става за смях вече. Същото се отнася и за Камбура и Тъча. А Жоро Стефанов не е играч за "А" група, та дори и за "Б"! Имаме силна нужда от двама добри нападатели и един плей-мейкър. Паулиньо може да се окаже много добро попълнение, но пак ще имаме нужда от друг. Кариоката сигурно ще играе плътно зад двамата ни нападатели. Маламчето в лявата халфова зона а за дясната нямаме човек. Така че ще ни са необходими двма нападатели и един атакуващ халф в дясно. На другите позиции сме добре с изключение на вратарският пост. Ако не дай се боже Данчо се контузи, нямаме равностойна резерва.Нито Аналски, нито Петьо Денчев, нито пък тоя от Цецка са от нъжната класа за отбор от "А" група. Няма да е никак лошо ако Коко помисли и за този проблем.
+3
 
 
Нищо не играхме.Те бяха слаби,а и нямаха късмет.През първото п/време нямахме удар към вратата.Вярно е,че закъсняхме с подготовката,ще напипваме състава и ще се сработваме в движение.Не ми харесва,че правим почти изцяло нов отбор,прекаляваме с новите!
+5
 
 
Здравейте буфери добре играхте срещу Цецка ако и с Уевски завършите равен ще е добре аз ви пожелавам да ги биете та щопите да разберат че футбола е в Пловдив а не там у шопску успех Само Ботев
+10
 
 
Трябва доста да подобрим играта си.Ако вземем нещо и от евроидиотите ще е супер като начало.САМО ЛОКО ПД.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
В сряда играем контрола с Евроколеж на Лаута
+4
 
 
Спешна нужда от играчи в офанзивен и градивен план!Някой да каже кога са тренировките,за да видя играчите,които в момента са на проби!Дано има повече фенове на мача с говедата и да се каже кога пускат организираната екскурзия!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: