Фреди Бобич: Ботев е отбор с традиции, сега набира скорост

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
19:09 / 19.07.2013
5449
Спортният директор на Щутгарт Фреди Бобич коментира жребия в Лига Европа, който отреди неговият отбор да се изправи срещу победителя от двойката Жрински Мостар - Ботев (Пловдив) в третия предварителен кръг.

Бобич, който заемаше същия пост и в Черноморец (Бургас), сподели, че жребият е добър и в същото време похвали "жълто-черните" като каза, че са отбор с големи традиции, който тепърва набира скорост.

"Това е добър жребий, и двата варианта биха били добри пътувания. Това обаче не означава автоматично класиране. Но естествено нашето желание е да продължим", заяви Бобич.

Според бившия немски национал, футболът в България и в Босна е предимно технически. Бобич смята, че Ботев е отбор с много големи традиции в България и в момента набира скорост. Той определи феновета на "канарчетата" като "фанатични".


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).