ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Абушев разкри защо напусна Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:41 / 15.07.2013Коментари (37)9666
© Plovdiv24.bg
Рангел Абушев ще направи първа тренировка с ЦСКА в понеделник привечер, когато тренират "червените". След заниманието той ще има разговори с ръководството на клуба, за да се уточнят последните детайли около подписването на договор, с който Рони ще стане официално играч на ЦСКА.

"В момента съм в "Царско село" и днес ще проведе тренировка с ЦСКА, заяви Рони Абушев. След заниманието ще седнем да водим разговори относно самия договор и условията, които ще има в него. Принципно не мисля, че може да стане някакво объркване, но нека все пак да уточним детайлите и тогава ще мога да кажа нещо повече по договора."

Дали е имало и друг вариант пред Рангел Абушев, освен ЦСКА, след като той напусна Локо ПД? Вярва ли, че ще успее при "червените"?

"Да, имаше, принципно аз напуснах, защото имаше варианти за чужбина, заяви Абушев. Времето ме притиска, защото все пак аз искам да тренирам, трябва да играя, което за мен е важно. Да, вярвам, че ще успея. Аз, ако не си вярвах, нямаше да дойда. Ще показвам максимума от това, което мога и ще се преборя за титулярно място. Проведохме разговор със Стойчо Младенов, но набързо. Нямахме толкова време за по-обстойни разговори."

Защо се стигна до там да напусне по такъв начин Локо Пд, след като си тръгна по време на лагера на тима?

"По принцип темата е много дълга за дискутиране, но ще се опитам да го кажа накратко, започна Рони Абушев. Когато има нови собственици, вече по съвсем друг начин стоят нещата. Аз имах договорка със стария собственик (Веселин Марешки). Дойде нов (Константин Динев), който има съвсем други изисквания. Не ни съвпадат с него като цяло политиките за работа. И затова напуснах. Не мисля, че проблемът е кой знае какъв. Особено пък заглавия от сорта, че съм избягал. Напротив, нормално се развиха нещата. Няма разбирателство и аз напуснах."

Какво мисли Рангел Абушев за феновете на Локо Пд и тези на ЦСКА?

"Аз винаги съм го казвал на феновете на Локо Пд, че съм им много признателен, категоричен е Рони. Те винаги са ме подкрепяли във всеки един момент. Нормално е те да са разочаровани, но просто аз даже не ги карам да ме разбират в тази ситуация. Аз имам някакви виждания на цялата история и някакви виждания, и просто понякога трябва да се жертват някои неща. Времето ще покаже дали ще успея в желанието си да радвам феновете на ЦСКА. Надявам се да успея."

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Жълтурите иронизират с това "Цска си е Цска" АМА МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХА КАК ТЯХНАТА "МАДОНА" КАКАЛОВ ПРИ ГОЛ ВДИГНА ФЛАНЕЛКАТА И КВО ПИШЕШЕ ЖЪЛТУРЦИ????!!!!.....
0
 
 
Хъък..Руни,прайш анти конти бе брат!Мъ кат не ти се иска да се бориш за оставане в групата,чао.Ний тук ще мачкаме.Хък..насдрави.
+2
 
 
Дано не съжеляваш като тези които се завърнаха от чорбата
-3
 
 
Как може да има толкова долни локомотивци,какво толкова искате от момчето, те го "реанемирали",какво развитие има тук? каквото и юношите които изпаднаха(всеки знае защо),а е и още млад за вас
+2
 
 
Рони цска ще ти е варха на кариерата...сега може И да играеш но ще видиш другийат сезон как ще миеш пеиките на стадиона...всеки алчен футболист много барзо му сваршва кариерата....
0
 
 
Аз имах договорка със стария собственик (Веселин Марешки). Дойде нов (Константин Динев), който има съвсем други изисквания- тези думи на Абушев казват всичко.И колкото и да не ви харесва скоро сами ще се убедите. Радвам се за това младо момче че един ден ще може с ръка на сърцето да каже- не съм играл в наредени мачове.
+4
 
 
Рони ти си просто един глупак ...не го приемай като обида а като истина за теб!!!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 15.07.2013 г.
+4
 
 
Рони, Рони, реанимирахме те веднъж, не се надявай пак да го направим някой ден.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: