Мъри плаши Ботев с чистка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
09:35 / 15.07.2013
13148
След като отказа на "Левски", Станимир Стоилов е на път да "развърти метлата" в "Ботев". Гневът на Мъри дойде заради победата на резервите на "канарчетата" с 4:2 над сателита "Раковски".

"Явно трябват много по-крути мерки - каза Стоилов. - "Ботев" и "Раковски" няма да се превърнат в сиропиталище, в което някои да преживяват. Феновете очакват много от нас, а аз - от футболистите. Някои от тях се разхождаха целия мач. Новите Валери Домовчийски и Елведин Джинич влизат по-бързо във форма от други, които бяха в отбора и миналия сезон."

Стоилов е направил сериозно разузнаване на босненския "Жрински", на когото "Ботев" гостува в четвъртък от 19,30 ч в първи мач от II предварителен кръг на Лига Европа. На старта на турнира "канарчетата" отвяха "Астана" с 1:0 и 5:0.

"Все още не мога да кажа дали босненците са по-добрият отбор - каза Стоилов. - "Астана" бе сериозен противник с по-голям бюджет от нашия. "Жрински" пък е много добре организиран отбор."

Бразилският офанзивен халф на "Ботев" Вандер Виейра кандидатства за български паспорт. Така голмайсторът ще освободи място за нов чужденец, който не идва от страна извън ЕС.

Източник: "Труд"



Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).