Локомотив и Пелистер не си вкараха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
20:26 / 07.07.2013
7139
Локомотив (Пд) завърши 0:0 срещу македонския Пелистер (Битоля) в първия си мач от турнира "Пири Банско". В другия двубой Монтана и Брегалница (Щип) също приключиха 0:0. Така четирите тима останаха с абсолютно равен актив след срещите от първия кръг.

Първата голова атака на черно-белите бе в 8-ата минута, когато Лазаров напредна отляво и след центрирането му Камбуров овладя топката. Изстрелът на нападателя обаче бе спасен от македонския вратар, който изби в корнер. След неговото изпълнение Тимонов пробва мощен шут от границата на наказателното поле, но в аут.

В 10-ата минута Камбуров направи рейд покрай двама бранители и стреля. Вратарят Пашовски обаче отново спаси.

В 30-ата минута дойде поредният пропуск на Камбуров. Той напредна фронтално срещу противниковата врата, можеше да подаде надясно към Данчо Тодоров, но предпочете да шутира, при което топката премина на педя от гредата.

В 42-ата минута Н'Дайе хвърли добър пас към Тодоров, който пробва атрактивна ножица, но отново в аут.

В края на полувремето дойде и първото положение за футболистите на Пелистер. Дуков изскочи сам срещу Стоян Колев, но стреля в аут.

В даденото от рефера Христо Ристосков допълнително време Лазаров центрира от фаул към Н'Дайе, който овладя топката на 7-8 метра от голлинията и с левия крак я изпрати в аут.

През втората част черно-белите продължиха да имат преимущество на терена, но така и не стигнаха до отбелязване на гол.

В 49-ата минута Куанг центрира от дясно към Камбуров, който овладя в малкия пеналт, но пак шутира в тялото на вратаря.

Шест минути по-късно Лазаров пробва директен шут с левия крак от фаул, при който вратарят на Пелистер изби в корнер топката, която бе насочена под напречната греда.

В 89-ата минута Дани Кики центрира от корнер, а Асен Георгиев засече топката с левия крак, но защитник на македонците изчисти.

Локо игра в състав:

Стоян Колев, Куанг, Тунчев (46-Асен Георгиев), Кавдански, Диего (70-Атанасов), Н'Дайе (71-Станимир Димитров), Валери Георгиев, Тодоров (65-Юсеинов), Лазаров (67-Маламов), Тимонов (65-Кики), Камбуров (76-Стефанов).



Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).