Новият в Ботев: Доволен съм, че ще играя в един от големите клубове в България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
17:01 / 25.06.2013
7570
Словенецът Елведин Джинич вече е футболист на "Ботев" Пловдив, съобщава официлния сайт на "канарчетата". 27-годишният централен защитник премина успешно медицинските прегледи и подписа договор с клуба. Бранителят ще носи жълто-черната фланелка с номер 3.

Той пристига от белгийския "Шарльороа", за който има 54 мача и 4 гола през последните 3 сезона. Джинич е вторият нов футболист в селекцията на "Ботев" за новия сезон, след Ромарио Кортзорг, който се присъедини към отбора в началото на месец май.

Елведин Джинич коментира своя трансфер минути, след като парафира с "канарчетата":

"Чувствам се добре. Радвам се, че успяхме бързо да се договорим и вече мога да мисля само за футбол. Знам, че "Ботев" е един от големите клубове в България и съм доволен, че ще играя тук. Разбрах и за страхотните привърженици, които има отбора. Говорих с няколко футболисти, които са играли в българското първенство и чух от тях добри неща. Ще дам максимума от себе си за новия си отбор."



Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).