Ботев направи 0:0 с руския Кубан в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (84)
18:53 / 22.06.2013
9601
В контролна среща Ботев и Кубан не успяха да си отбележат гол, завършвайки 0:0.

Двата отбора изиграха равностойно първо полувреме. Мачът започна двуостро, като в редиците на Кубан личеше името на капитана на националния ни отбор Ивелин Попов.

Първите възможности се откриха пред "жълто-черните". Нападателното трио Неделев - Ромарио - Вандер непрекъснато тормозеше защитата на руснаците, с остри пробиви, но до чисто голово положение не се стигна.

Най-доброто за пловдивчани преди почивката пропиля Мариян Огнянов, който получи хубав пас от Ромарио, но от трудна позиция стреля слабо и в ръцете на вратаря.

В края на полувремето руснаците имаха възможност да нанесат своя удар, но изстрелът на Балде срещна гредата.

През второто полувреме в Ботев започнаха и смените, но в предвид сериозни противник, бе подходено внимателно и не бе подменен почти целия отбор, каквато е практиката в контролите.

Първите, които се появиха на игрището от резервната скамейка бяха Педро и Костов. Те замениха Вандер и Неделев.

И през второто полувреме "канарчетата" успяваха да наложат своята игра и да контролират повече топката, но трудно стигаха до чисти голови положения.

До края на мача двата отбора пропиляха няколко положения, но не успяха да си вкарат гол.

Ботев: Страховяк, Христов, Спрокел, Грънчаров, Артур Огнянов, Галчев, Иршак, Неделве, Вандер Ромарио (Дяков, Минев, Педро, Павлов, Костов, Васев, Димитров)



Виж коментарите (84)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).