ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
България с 3 отбора в Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:36 / 20.06.2013Коментари (15)4624
© Plovdiv24.bg
Накрая може нито ЦСКА, нито Ботев да запишат евроучастие
Само 3 отбора от България може да участват в евротурнирите през 2013/14, твърди "Меридиан мач". Това ще се шампионът Лудогорец, сребърният медалист Левски и носителят на купата Берое. Причината е ясна - ЦСКА на 99% няма да играе в Европа и навярно ще се обедини с Нефтохимик.

На мястото на "червените" би трябвало да влезе Ботев (Пд), но закъснелите действия от "Армията" са напът да прецакат и "канарчетата".

От УЕФА са на мнение, че няма как само пет дни преди жребия за първия квалификационен кръг на Лига Европа да се смени участник от дадена страна. Една от основните причини рокадата да бъде направена е разликата в коефициентите на двата тима, което ще породи куп размествания.

Въпреки всичко обаче има шанс Ботев да участва в евротурнирите, но той е много малък. Би трябвало от БФС да задействат сериозните си връзки в УЕФА, за да успеят "канарите" да играят в Европа за първи път след 1995 г. Ако в крайна сметка и ЦСКА, и Ботев не играят в турнирите, то за пръв път от 10 г. България ще бъде представена от 3 отбора. През сезон 2003/2004 това бяха Левски, ЦСКА и Литекс.

Още по темата: общо новини по темата: 114
09.05.2014
09.05.2014
05.05.2014
28.04.2014
15.04.2014
08.04.2014
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Това е най- голямото комунистическо изчадие в спорта- копирано от съветския си събрат и задушаващ футбола в България! Не знам защо някой ботевисти мразят повече Левски, при положение че винаги сме тъпкани и обезкървявани от червената чума- само ше отбележа началото на червения урод в А група- не може да се класира - остава 5 в Софийската дивизия, Ботев побеждава в Пловдивската дивизия и печели право на участие, но е върнат, за да се даде място на комунистическия урод! През годините се обезкървяваха всички провинциални отбори, за се захранват без пари и да ни срамят в Европа- 2 полуфинала за КЕШ, а полуфинал има и добрата стара Славия с няколко участия само! В по нови дни червеното недоразумение ограбваше без пари отбори като Ботев, Пирин, Локомотив като им крадеше футболисте без да плати 1 лев. Сега искат да закрият и Нафтата или Ловеч- закривай паразитиращия комунистически навлек и спаси българския футбол!!!
0
 
 
По-добре 1 отбор по-малко,който ще ни излага ......
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+5
 
 
ГОСПОД ГОРЕ СЕДИ-ДОЛУ ГЛЕДА,КАЗВАШЕ МОЯТА БАБКА,СВЕТЛА И ПАМЕТ.....ЦСКА И ЛИЦЕНЗА НА МАНЧЕСТЪР ДА ВЗЕМАТ ЩЕ СИ ОСТАНАТ ОТБОР,КОЙТО АКО НЕ БЪДЕ ПОБУТНАТ ОТ ТУК-ОТ ТАМ ЩЕ Е ПО СРЕДАТА НА "НАСИРАНЕТО"...ОПАА КЛАСИРАНЕТО ИСКАХ ДА КАЖА...ХА ХА ХА ! АЙЙЙ КАНАРИИИИИ.....
+10
 
 
Както вече ви писах"закъснелите действия на армията"не са случайни.Тактиката на чорбалявите е ясна"Не е важно аз да съм добре,по важно е Вуте да е зле"!За което ,ако има сериозно БФС,трябва да си го отнесат яко!
+13
 
 
Меридиан Мач е една от брънките на медийната империя на Дилян Пеевски.А преди години беше най-добрия спортен вестник в България. Отдавна спрях да купувам този парцал.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
За какъв к..р ни е тази година ЛЕ по добре догодина когато и стадиона ще е почти готов и отбора много по обигран и силен, а перуци и сие да се вземат във ръце и да изпратят БКП-урода ЦЕЦСКА където му е мястото във В група.
+22
 
 
Честно казано ми се искаше да играем в Европа, но няма да е фатално ако тази година пропуснем. Все пак отбора ни върви в правилната посока и се надявам ако не сега догодина да играем. Само БОТЕВ!
+25
 
 
Ако беше нормално БФС, отдавна Цецка трябваше да бъде пратена при аматьорите(спомнете си Пирин)...За едни е майка,за други мащеха футболната ни централа.....За сетен път се убедих,че няма по-долна сган от чорбарската.Всичко ще им се върне този сезон.Само Ботев !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: