Лийдс набеляза "канарче"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
08:40 / 19.06.2013
5295
Английският гранд Лийдс следи национала Тодор Неделев, съобщава "Меридиан мач". Лично скаутът на англичаните Браян Макдермонт ще посети България, за да следи изявите на полузащитника. В официалния сайт на феновете на Лийдс има информация, която потвърждава за евентуален бъдещ трансфер. Тодор Неделев е сравняван с Христо Стоичков, но тлъста цена в договора може да провали евентуалната сделка. Преди половин година младежкият национал преподписа с Ботев (Пловдив) и всеки, който иска да го закупи, трябва да плати милион и половина евро.

Старши треньорът на Ботев (Пд) Станимир Стоилов може да се похвали с нов трансфер. Младежкият национал Божидар Васев е сигурно ново попълнение. Юношата на Славия е впечатлил с качества Стоилов и занапред футболистът ще защитава "жълто-черната" фланелка. Младокът направи няколко тренировки с пловдивчани и бе одобрен от Станимир Стоилов.

Полузащитникът е на лагер в Австрия и след като от Ботев се върнат у нас, официално ще парафират с играча.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).