Ботев с първа тренировка в Австрия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
13:32 / 18.06.2013
4379
"Ботев" Пловдив проведе първата си тренировка в Австрия, пише официалния сайт на тима. Часове след пристигането на базата във Вьосендорф Станимир Стоилов изведе възпитаниците си на централния терен в градчето. Дебютното занимание продължи малко повече от час, като в него се включиха всички 23-ма футболисти.

Двама от тях обаче се подготвяха на облекчен режим. Веселин Минев и Иван Цветков тренираха отделно от съотборниците си. Левият защитник на "жълто-черните" и националния отбор е с проблеми в прасеца, докато голмайсторът на "Ботев" е с болки в аддуктора. Всички останали състезатели са без здравословни проблеми и започнаха лагера в Австрия на пълни обороти.

Тренировката започна с упражнения за кондиция, след което последваха разигравания с топка. През по-голямата част от заниманието вратарите Стаховяк, Андонов и Димитров се подготвяха под ръководството на персоналния си треньор Петко Петков. Най-дълга тренировката се оказа за младоците Васев, Казаков, Терзиев и Серкан, които останаха на терена за допълнителна индивидуална работа.

Програмата на "канарчетата" за вторник включва две тренировки - в 10.30 и 18.00 часа. В сряда е първата контрола на австрийска земя, в която "Ботев" излиза срещу словашкия "Ружомберок".



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).