Стоилов: Не съм доволен от индивидуалната игра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:55 / 15.06.2013
4333
"Завършихме първата седмица от тренировките, имахме идея да видим всички наши футболисти от Ботев и от Раковски", сподели старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов след контролата срещу Раковски, завършила 2:2.

"Представянето бе добро в първите 15 минути, след това прекалено индивидуална игра на всички играчи, през второто по-добра организация, по-добра дисциплина на младите и на всички. Като за първа тренировка най-вече целта беше да стане добра тренировка и да видим на какво състояние са кондиционно играчите."

"Не съм доволен от прекалено индивидуалните действия най-вече през втората половина на първото най-вече."

"Събрахме доста играчи, които тренираха и с нас, и с Раковски. До края на подготовката ще се опитаме да изчистим максимален брой, които ще са готови да помагат на Ботев, другите ще продължим да ги развиваме в Раковски, на част от тях мисля, че ще можем да разчитаме."

"Ясно е, тези които бяха с нас на първия лагер някои ще отпаднат, но утре ще обявим точно групата."

"Ще оставим Айтов да работи с кондиционния треньор 30 дни индивидуална програма, той трябва да подобри кондицията. Серкан си тренира с нас, също и Васев ще замине с нас на подготовка. За Бижев ще преценяваме сега като изглеждаме и по-спокойно записа. Мисля, че има добри качества. Терзиев също ще пътува за лагера."

Относно възможността да бъдат привлечени нови футболисти, Стоилов отговори: "Надявам се. Имаме нужда да се подсилим на някои постове, мисля, че ще успеем да привлечем нещо."

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).